Zorgverzekering vergelijken

Bedankt dat je alvast komt kijken op de pagina: Zorgverzekering vergelijken, binnenkort zult u hier onze zorgvergelijker aantreffen waar u volledig onafhankelijk alle zorgverzekeraars van Nederland kunt vergelijken!

Zorgverzekering 2017

Voordat je start met je zorgverzekering vergelijken, dit zijn de wijzigingen van de zorgverzekering 2017:

  • Het eigen risico stijgt naar: 385 euro
  • Stijging van de prijs van de zorgverzekering door verminderde inzet reserves
  • uitgebreider basispakket 2017

Zorgvergelijker

Onze zorgvergelijker, hoe wij de zorgverzekering vergelijken?

Bovenaan, zie je het logo van de betreffende zorgverzekeraar.Maandpremie, de premie die je per maand betaalt, u kunt ook per jaar betalen wat een besparing tot 3% kan opleveren.

Let op, dit is de prijs voor de zorgverzekering indien u hem via ons afsluit, de prijs indien je hem afsluit via de zorgverzekeraar staat eronder.Het aantal sterren staat voor de ervaringen die onze klanten hebben gegeven aan de betreffende verzekeraar.

Keuzevrijheid, enkel de restitutiepolis heeft een volledige keuzevrijheid, de overige polissen bieden dit niet.Direct verzekerd: Indien je de zorgverzekering direct afsluit via de website ben je ook echt direct verzekerd en zijn er geen aanvullende vragen voor een eventuele medische selectie noodzakelijk.

Vergelijken, je kan de zorgverzekeringen vergelijken met elkaar tot een maximum van 3 verzekeraars, wel zo handig!Buiten de opzet van deze zorgvergelijker kunnen wij je melden dat wij alle zorgverzekeraars vergelijken, niet zoals de andere vergelijkers alleen de partijen waarvoor ze een vergoeding krijgen indien je een zorgverzekering via hen afsluit.

Al onze gegevens worden aangeleverd door de zorgverzekeraars zelf, wel zo handig en altijd actueel! Hoe volledig zijn wij: 100% volledig dus! Alle verzekeraars, alle polissen, vertel het gerust je vrienden en familie!Hoe verdienen wij: Net als alle andere vergelijkers krijgen wij een marktconforme prijs voor het afsluiten van een zorgverzekering, echter ziet u bij ons wel alle zorgverzekeraars in de vergelijker daar u die bij vele concurrenten niet zult zien!

Kortingen

Wij streven naar een volledige open markt van de zorgverzekering, wij verkiezen dan ook de hoogste kortingen boven onze eigen inkomsten die wij zouden krijgen voor het afsluiten van een zorgverzekering. U kunt gerust elders uw zorgverzekering vergelijken maar bekijk daarna onze premies en je zal zien dat wij minimaal net zo goedkoop zijn en vaak nog goedkoper dan onze concurrenten.

Eigen risico

Het wettelijk verplichte eigen risico van de zorgverzekering 2017 is 385 euro. Indien u verkiest om het eigen risico vrijwillig te verhogen dan kan een voordeel worden behaald van maximaal € 20- per maand. Echter moet u er wel rekening mee houden dat indien u zorgkosten gaat maken in 2017 u het eigen risico vaak in een keer dient te betalen aan de zorgverzekeraar, lees ook: eigen risico 2017