DSW zorgpremie 2018, bekijk het snel!

DSW zorgpremie 2018 het traditionele moment was de afgelopen week weer booming, een daling is het resultaat als gevolg van kosten in de zorg die minder hoog uitvielen volgens Chris Oomen, directeur van zorgverzekeraar DSW. Ook het eigen risico van deze zorgverzekeraar zal dalen tot 375 euro per persoon per jaar.

DSW Zorgpremie 2018 lager dan verwacht!

Een opmerkelijk verhaal nadat we de hele tijd aanhoorden dat de zorgverzekeraars minder reserves kunnen gebruiken voor de zorgpremie van 2018 en dan komt DSW nu met een daling van de zorgpremie. Hoe is dit mogelijk? Wel, eigenlijk zijn we vergeten dat DSW vorig jaar een forse stijging heeft doorgemaakt, dat ze dan nu iets goedkoper uitvallen wil niet direct betekenen dat de andere zorgverzekeraars deze trend zullen voortzetten. Wel zijn we natuurlijk blij dat we niet direct een forse stijging zien van enkele tientallen euro’s per jaar.

De zorgpremie van DSW komt uiteindelijk uit op 107,50 per maand voor de prima naturapolis met een hele ruime dekking.

Eigen risico lager bij DSW

Het eigen risico van deze zorgverzekeraar zal met tien euro verlaagt worden naar 375 euro, dit is symbolisch natuurlijk want de overheid bepaald ten alle tijden de hoogte van het eigen risico van de zorgverzekeraars. Hoe DSW hiermee omgaat is nog niet helemaal duidelijk maar dit zal zodra de polisvoorwaarden bekend worden ook duidelijk zijn. Overigens mag dit wel van de regering dat de verzekeraars de prijs van het eigen risico verlagen.

Overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar?

Overstappen naar DSW zorgpremie 2018? Dat is mogelijk, alleen is het altijd verstandig om wel even een vergelijking te maken u kunt het beste even te wachten tot 12 november, op dat moment moeten namelijk alle zorgverzekeraars de zorgpremies van 2018 bekend maken. Blijf ons volgen en wees altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel het artikel!