Bespaar op je zorgpremie middels je eigen risico

Het eigen risico verhogen zien we steeds vaker terug bij de consumenten, de bewustwording van het feit dat je veel geld kunt besparen op je zorgpremie lijkt dan ook meer dan ooit te merken.

Wat kun je dan gemiddeld besparen met je eigen risico?

Een aantal verzekeraars zoals Zorg en Zekerheid, PNO, ONVZ en De Amersfoortse geven het meeste terug bij een vrijwillige verhogen van het eigen risico naar 885 euro per jaar. De korting die u dan kunt ontvangen is 300 euro op de zorgpremie 2017.

Als u dus samen met uw partner een zorgverzekering afsluit en stel dat 1 van beide in het jaar iets krijgt dan bent u alsnog 100 euro goedkoper dan indien u geen verhoogd eigen risico heeft genomen. Gaat u in het jaar 2017 wel kosten maken dan heeft het geen zin om dit te verhogen daar u hier dan geen voordeel uit kunt halen.

Voor het maken van een goede vergelijking verwijzen wij u graag door naar de volgende website welke u kunt vinden door op de volgende link te klikken: zorgverzekering vergelijken. U komt dan terecht op de website van ZorgverzekeringWijzer de onafhankelijke vergelijker op het gebied van de zorgverzekeringen. Tevens indien u de verzekering afsluit op ZorgverzekeringWijzer dan krijgt u ook nog eens extra een gratis ongevallendekking tot 25000 euro!

Bekijk dus snel uw voordeel van het verhogen van het eigen risico met de exclusieve kortingen van deze website en bespaar op uw zorgpremie 2017!

Beoordeel het artikel!