Basispakket 2019

Dat de inhoud van het basispakket 2019 gaat veranderen dat staat zo vast als een huis, echter is het nog even gissen naar welke behandelingen of medicatie er nu bijkomt of geschrapt gaat worden.

Basispakket 2019

Het basispakket 2019 is een onderdeel van de zorgverzekering en iedereen is verplicht minimaal dit pakket af te sluiten. Het pakket is dan ook bij elke zorgverzekering identiek, de regering bepaald namelijk welke zorg er in het basispakket zit. Dit zorgt ervoor dat iedereen in Nederland kan worden voorzien van alle noodzakelijke zorg. De prijzen van het basispakket 2019 kunnen variëren door de soort polis welke de zorgverzekeraar haar klanten aanbiedt.

Ieder jaar vinden er vele wijzigingen plaats van behandelingen en medicatie die in het basispakket komt en ook weer verdwijnt. Op dit moment hebben wij nog geen aanwijzingen van veranderingen ontvangen van de verzekeraars / de tweede kamer, wilt u op de hoogte blijven van al deze ontwikkelingen, blijf ons dan volgen en u mist niets over het basispakket 2019.

bekendmaking van de inhoud van het basispakket 2019

De inhoud van het basispakket wordt ten alle tijden bekend gemaakt op prinsjesdag door de overheid. De inhoud hiervan wordt ook vastgesteld door de Nederlandse overheid, de zorgverzekeraars hebben hier geen inspraak in.

 

Beoordeel het artikel!